L’MJ20 escalfa motors!

Ja el tenim aquí! Després de centenars de participants i desenes de monitors a l’Equip d’Acollida…

ARRIBA EL MONTSERRAT JOVE 20!

MJ15_53

 

Els dies 5 i 6 d’abril, com sempre a l’Abat Garriga, a Montserrat. Però amb una efemèride així volem fer-la ben sonada, el diumenge 6 d’abril convoquem LA GRAN FESTA DELS 20 MJ’s!

Si vas venir el Montserrat Jove i ens tens un bon record?Ja no pots apuntar-t’hi però tens ganes de recordar el que et va aportar? T’agradaria saber què se’n ha fet de la gent que hi vas conèixer? Et convidem a compartir amb nosaltres la celebració dels 10 anys del Montserrat Jove!

Si fas entre 3r d’ESO i 2n de BTX no dubtis que serà un gran MJ i si ets un dels “ex’s” no et perdis la festa del diumenge. El dia 17 de març obrim les inscripcions tan per la trobada com per la festa.

Fins aviat!!!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.